Cart 0

-

The Valor Collective

Next Generation Leadership, Sustainable Style

 
 
 
 
 
 
 
 
sheep 2.jpg
 
 
 
 

Missie

Valor wil over 3 jaar de meest duurzame mode retailer zijn.

De mode industrie is de op een na grootste vervuiler!

De voornaamste reden is dat het systeem bepaalt dat er eerst geproduceerd wordt voordat er verkocht is. Het liefst zo vaak mogelijk, zo goedkoop mogelijk en zo veel mogelijk. Met alle gevolgen van dien. 

Wij veranderen het systeem door het om te draaien. Eerst persoonlijk inspireren om vervolgens alleen te produceren wat er verkocht is. Ook halen wij kleding, schoenen en accessoires na een afgesproken periode weer op, met als doel het verlengen van de levensduur.

Met onze leveranciers in Italië garanderen wij de kwaliteit, de arbeidsomstandigheden en de bewuste omgang met de omgeving. De geringe afstand van zowel de productie van materialen als van producten beperkt onze uitstoot.

Bij voldoende volume zijn wij zelfs in staat de sourcing en productie van de materialen waar wij mee werken te verduurzamen.

Ideeën hebben geen impact, klanten en groei wel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wool1.jpg
 
 
 
 

Visie

Valor wil de bestemming zijn voor zakelijke leiders en hun garderobe.

Volgens het boek Executive Presence van Sylvia Ann Hewitt wordt succesvol leiderschap voor 5% bepaald door voorkomen.

Ondanks het lage percentage is voorkomen toch belangrijk omdat het de filter is waardoor kennis en communicatie worden beoordeeld. En ook omdat voorkomen zelfvertrouwen, geloofwaardigheid en de perceptie van kwaliteit ondersteund.

Waardevol dus in leiderschap en prestatie. Toch ontbreekt het bij veel mannen aan prioriteit, tijd en kennis om om hun voorkomen juist te managen.

Valor is een persoonlijke retail service die je periodiek digitaal inspireert met custom collecties obv jouw unieke profiel en jouw keuzes op maat produceert.

Een gemakkelijke oplossing voor dit ‘probleem’ biedt een zakelijke kans en een mogelijkheid om verandering in gang te zetten.

Groei vanuit tevreden klanten leidt tot duurzame impact!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
wool+.jpg
 
 
 
 

Strategie

Leiders, leiden verandering.

Wij hebben ons gecommitteerd en zijn gedreven om te slagen in onze missie. Dat kunnen wij niet alleen. Wij geloven in een duurzame verandering gedreven door klanten die hun behoefte of zelfs droom ingevuld zien. Het mes snijdt aan 2 kanten. Als Valor groeit, groeit onze impact ook.

Zo zien wij The Valor Collective, een groep invloedrijke vooroplopers die een voorbeeld willen zijn, onze oplossing waarderen en onze missie graag ondersteunen. Met de marge die wij overhouden aan de verkoop van onze producten, kunnen wij onze kosten dekken en door met de ontwikkeling van ons aanbod, platform en technologie.

Ondersteun je onze missie en mogen wij een voorstel doen voor een eerste custom collectie?

 
 
Ja!